Mad og vin

Menu

Når vi genåbner Noma, vil vi arbejde anderledes med sæsonerne end vi hidtil har gjort. Vi deler året op i tre sæsoner, og menuen vil ændre sig drastisk for at afspejle de ingredienser, der er bedst i løbet af året.

Sommeren er på vej. I den kommende sæson vil vi udforske planteriget og alt det, det spiselige landskab byder på; underjordiske rødder og svampe; blomster, skud og grøntsager: søernes skatte og skovenes kroner. Vi vil fortsætte det tætte samarbejde med landmænd for at kunne servere de bedste afgrøder og selv høste fra vores egen urban farm.

Grøntsager har altid haft en central rolle i vores køkken, men nu kaster vi os ud i at servere en menu udelukkende bestående af grøntsager, som bliver ligeså lækker som én lavet af med kød.

Med diversiteten vi finder i planteriget tør vi allerede sige, at menuen bliver super spændende. Vi kommer til at tilbyde to menuer: en vegetarisk menu og vegansk menu. Det betyder, at der ikke vil være større stykker kød eller fisk på menuen. Hvis det er dét du søger, foreslår vi at du kommer og spiser hos os i en af vores andre sæsoner:

  • Vildt- og skovsæson, fra tidlig efterår til januar. Dette er det eneste tidspunkt hvor kød vil have en bærende rolle på menuen på noma. I denne sæson vil vi fokusere på dyr fra skoven og de råvarer, der gror omkring dem: Bær, svampe, nødder og vilde planter, sammen med alt det vi har samlet under høsten.
  • Fisk og Skaldyr Sæson vil være fokuseret omkring havet, fisk og skaldyr fra Skandinavien, som er bedst i de kolde vintermåneder. Hver servering på menuen vil indeholde et element fra havet.

 

Menu: 2.250 kr.

Vinmenu: 1.100 kr.

Juicemenu: 800 kr.

Studiepakke: 1.000 kr.

Alle priser er inklusiv 25 % moms.