Mad og vin

Menu

I forbindelse med genåbningen af noma tidligere i år, ændrede vi måden, hvorpå vi arbejder med sæsonerne. Vi deler nu året ind i tre, og menuen vil ændre sig radikalt fra sæson til sæson. På den måde kan vi på bedste vis udnytte de råvarer, der er på sit højeste i hver sæson.

Fisk- og skaldyrsæson fra sent vinter til tidlig forår
Sæson for planteriget fra tidlig sommer til tidlig efterår
Vildt- og skovsæson fra tidlig efterår til slutningen af året

 

Vildt- og skovsæson
Åbent for reservationer fra den 6. juni, kl. 16.00

Vi drømmer allerede om efterårshøsten i Skandinavien, der strækker sig fra det spæde efterår og frem mod afslutningen af året. Dette er virkelig en magisk tid på året, der om noget handler om overflod og nydelse. Vi kommer til at samarbejde med lokale jægere og samlere for at udforske skovene og finde det allerbedste, denne sæson har at byde på.

Dette er det eneste tidspunkt på året, hvor kød kommer til at spille hovedrollen på noma, og vi vil servere alt, hvad vi kan få fingrene i: Krikand til to, en gås til fire, benet fra en elg, rensdyrtunge, og vildand (til de af jer, der følger os på Instagram, bare rolig, vi skal nok skåne vores ande-naboer). Vildt- og skovsæsonens menu vil også agere hjemmebane for alt, der vokser i skovene omkring os; bær, svampe, nødder og alle de vilde planter. Efteråret er også høstsæson og derfor et af de rigeste tidspunkter på året. Denne sæson kommer til at stå som en udpræget hyldest til efterårets overflod.

Hvis du har sat næsen op efter fisk og skaldyr eller en menu baseret på grøntsager, anbefaler vi dig i stedet, at besøge os i en af de andre to sæsoner, der netop har fokus på hver af disse.

  • Sæson for planteriget fra tidlig sommer til tidlig efterår. Denne menu er perfekt til vegetarer og veganere og vil være fokuseret omkring vores urbane have. Vores samlere vil også arbejde ekstra for at få fat i de bedste råvarer denne tid på året, hvor planteriget er det mest dominerende.
  • Vores fisk- og skaldyrsæson vil være fokuseret omkring havet, fisk og skaldyr fra Skandinavien, som er bedst i de kolde vintermåneder. Hver servering på menuen vil indeholde et element fra havet.

 

Menu: 2.250 kr.

Vinmenu: 1.100 kr.

Juicemenu: 800 kr.

Studiepakke: 1.000 kr.

Alle priser er inklusiv 25 % moms.