Reservation

Reservation

Kære gæst.

I øjeblikket modtager vi reservationer fra d.d og frem til udgangen af februar. Vi lukker derefter på vores nuværende adresse.

Hvis den ønskede dato for reservation ikke er ledig, vil vi opfordre dig til, at skrive dig på venteliste. Vi modtager ofte afbud.

Noma åbner igen på ny adresse senere på året. Du kan holde dig opdateret på sociale medier (Instagram, Twitter & Facebook), eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Reservation for 1-8 personer og fællesbordet

Online reservation

Hvis vi ikke kan imødekomme din forespørgsel via onlinereservationen, er det fordi den ønskede dato er optaget. Når vi åbner for nye reservationer, kan det opleves, at der er kø for at tilgå booking systemet.

Venteliste: Vælg den ønskede dato på onlinebookingen og muligheden for ventelisteposition vil fremkomme.

Fællesbord: Vi tilbyder også vores gæster en plads ved vores store fællesbord.  I stedet for at have et enkelt bord i restauranten, vil I her dele bordet med andre gæster og have en anderledes oplevelse med fokus på mad og vin.

Vær opmærksom på at de særlige forhold der gør sig gældende ved en reservation ved fællesbordet: En reservation ved fællesbordet inkluderer aperitif, nomas menu, juice- eller vinmenu, samt vand og kaffe/te. Prisen for denne oplevelse er den samme som i restauranten og er henholdsvis 3.400,- pr. person ved valg af vinmenu og 3.000,- pr. person ved valg af juicemenu.

For reservationer ved fællesbordet vælg venligst ‘fællesbord’ øverst i vores online booking.

Reservation for 9-15 personer i personalerummet

Ovenover selve restauranten – med direkte udsigt til Københavns havn og Nyhavn – ligger nomas ”personale- og mødelokale”, der også bliver benyttet til mindre, private selskaber. Lokalet fremstår enkelt og er indrettet med fokus på den daglige brug af såvel nomas personale, som vores gæster. Der er maksimalt plads til 16 personer til frokost eller aften og ligesom i restauranten tilbydes der kun én menu, bestående af omkring 14-16 serveringer.

Ved reservation af lokalet, skal der garanteres for en omsætning på minimum 25.000,-. For reservationsforespørgsler, skriv til booking@noma.dk eller ring på +45 3296 3297 mandag – fredag imellem 10.00 og 14.00.

Eksisterende reservation

For henvendelser vedrørende, eller bekræftelse af, en eksisterende reservation, kan vi kontaktes på booking@noma.dk eller +45 3296 3297 mandag – fredag imellem 10.00 og 14.00.