Under Broen

Besøg os Under Broen

Foto af Rasmus Kramer Schou

Billetter er til salg her.

Vi forventer fortsat, at Noma åbner til december, og vi arbejder hårdt for at overholde vores deadlines. Det kreative team er for tiden på rundtur i den nordiske region for at mødes med venner og leverandører, og for at opsøge nye. I mellemtiden står det resterende team, omkring 30 personer, over for at åbne deres egen pop-up restaurant i København.
Sous-chefer og restaurantchefer er gået sammen for at skabe en udendørs, ”family-style”, ”open fire” restaurant. Teamet stammer fra alle dele af verden: Vil dette påvirke menuen? Det vil det uden tvivl. Der vil blive serveret den friskest mad muligt, tilberedt som de selv måtte ønske, uden nødvendigvis at holde sig til de rammer, der gør sig gældende på noma. Tanken bag dette er, at mens vi venter på, at det nye noma skal åbne, vil personalet samarbejde om at skabe en menu bestående af enkel, lækker mad – mad som de selv ville spise på en sommeraften.
Restauranten ligger under Knippels Bro og åbnes i samarbejde med vores gode venner og vinleverandører, Rosforth & Rosforth. Sommervejret i København kan naturligvis være uforudsigeligt, men det er ingen hindring. Der er tag over, og vi har truffet de nødvendige forholdsregler for at sikre, at vores gæster forbliver tørre og varme.
Pop-up’en åbner d. 19. juli og fortsætter indtil d. 3. september fra onsdag til søndag. Vi tilbyder en fast menu for 1000 kr. inklusiv drikkevarer, med eller uden alkohol.
Vi vil også have en vinbar, som er åben onsdag til søndag fra kl. 14, så I er velkomne til at komme tidligt og nyde et glas vin forud for jeres reservation – eller blot at komme forbi til et glas. (NB. Drikkevarer i vinbaren er ikke inkluderet i den faste menupris.)
Vi glæder os til at byde jer velkommen under broen!
Varme hilsner,

The noma team and Rosforth & Rosforth

Knippelsbrogade 10
1409 København K