Under Broen

Besøg os Under Broen

Foto: Anders Husa

Vi håber, din sommer har været fuld af varme og eventyr.

For et par måneder siden, da vores håndværkere var ved at grave på grunden, som kommer til at huse det nye noma, faldt de over en gammel stenvæg i jorden. Det er helt naturligt i en by som København, der er omkring 900 år gammel, men vi tilkaldte selvfølgelig arkæologerne, for at få deres vurdering. Efter et par måneder dømte de stenene uden større historisk betydning, og vi kunne fortsætte gravearbejdet. Men det forsinkede desværre vores planlagte åbning til januar 2018.

Indtil videre har vi brugt sommeren ”Under Broen”, hvor vi har serveret langbords-middage inspireret af vores medarbejderes mange rejser og nationaliteter. På grund af forsinkelsen forlænger vi derfor vores ophold under Knippelsbro med 6 uger, frem til midt i november.

I forbindelse med forlængelsen, kommer et par af vores venner forbi og bidrager til menuen i oktober og november. Torsten Vildgaard, som har arbejdet for noma i 7 år og senest har været køkkenchef på Studio, er vendt tilbage til noma, hvor han nu arbejder med udvikling af nye retter i vores test-køkken. Torsten kommer til at sætte et stærkt præg på efterårsmenuen Under Broen. Richard Hart, tidligere bager på Tartine Bakery i San Francisco, er flyttet til København for at åbne sit eget bageri. Mens han planlægger åbningen, lægger han vejen forbi og bager brød Under Broen. Vi glæder os til at arbejde sammen med både Torsten og Richard.

Reservation er mulig fra 4. oktober til 12. november via vores bookingside. Vi åbner 7 dage om ugen, og menuen vil bestå af 5 retter med tilhørende drikkevarer inkluderet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen under broen!

Reservér plads her: http://underthebridge.dinesuperb.com/reserve

 

Varme hilsner,

The noma team and Rosforth & Rosforth

Knippelsbrogade 10
1409 København K