Velkommen

14. marts 2020

Kære venner

Vi har alle fulgt med i den seneste udvikling og tiltag for at sikre vores samfund. Som mange af vores kollegaer og venner fra hele kloden, står vi overfor udfordringer, som vi aldrig har prøvet før – og gør vores bedste for at navigere i dem på den bedste og mest positive måde.

Som et team har vi gæstfrihed i vores blod, og det vi har allermest lyst til, er at fortsætte som vi plejer; byde gæsterne velkomne, tilbyde dem et sted hvor de for en stund kan træde ud af hverdagens trummerum, og blot hengive sig til alt det vi har forberedt for dem.

Desværre må vi dog konstatere, at med alt det vi nu ved om -og fortsat lærer om Covid-19, har vi truffet en meget svær beslutning. Vi lukker midlertidigt restaurant noma, og vil tidligst åbne igen tirsdag d. 14. april, 2020.

Vi går ikke i panik. I stedet går vi over til ”familie mode”, og har lovet vores team og deres familier en række tiltag. Vi betaler vores team fuld løn denne uge ud, og vi opretholder den private sundhedsforsikring som sikrer alle medarbejderne adgang til forskellige typer hjælp og assistance i denne svære tid. Vi vil også lave enkle og sunde måltider som vores team kan hente og tage med hjem. Endelig vil vi også yde ekstra økonomisk støtte til de af vores kollegaer, som måtte komme i værst bekneb grundet situationen.

Så vi lukker dørene til vores restaurant, men vi lukker ikke dørene til venskab, fællesskab og til hinanden. Vi vil støtte hinanden hele vejen igennem denne proces.

Men det bliver hårde tider. De udfordringer som vi står overfor, deler vi med vores venner og kollegaer fra hele København, Danmark, Norden og i hele verden. Vi står skulder ved skulder med dem, og vil tackle disse udfordringer sammen.

På vegne af vores branche, og til vores gæster – og restaurantgæster fra hele verden; hvis I ønsker at hjælpe, opfordrer vi jer til at ombooke jeres reservation i stedet for at aflyse, eller købe et gavekort til jeres yndlingsrestaurant. Vi håber, I vil fortsætte med at støtte de restauranter, caféer, bagerier og madbutikker generelt, som kan blive ved med at holde åbent. Dem som arbejder her, er jeres venner og naboer, og vi er et fælleskab.

Vi vil også anerkende det hårde arbejde, som alle i vores brancheforeninger gør for os i denne svære tid, og vi beder den danske regering om hjælp til at sikre vores branche og alle der arbejder heri. Alle tiltag vil hjælpe os med at få vores branche tilbage så hurtigt som muligt. Og når det sker, står vi klar med åbne arme for at byde jer velkommen tilbage på restauranterne.

Tak til alle fra nær og fjern for jeres venskab og støtte.

Pas på hinanden.

 

René og hele noma teamet