Velkommen

Kære venner og gæster,

Vi er ovenud glade for igen at kunne åbne dørene til noma, nu hvor restriktionerne lempes i Danmark.

Lige nu ser vi frem til igen at kunne mødes med venner og gæster – og til at kunne nyde sommeren sammen med jer på den bedste (og sikreste) måde.

Vores genåbning kommer til at ske i to trin.

En udendørs vinbar: Det første trin er noget vi er spændte på, fordi det er helt nyt for os. Torsdag d. 21. maj kl. 13.00 åbner vi en udendørs vinbar i vores smukke have på noma med udsigt over søen, som vi deler med vores naboer på Christiania. Kom som du er, der er ingen reservationer, og der er åbent for alle. Kom forbi til et glas vin eller bliv hængende til flere, og hvis du bliver sulten, har vi to burgere på menuen: en noma cheeseburger og en noma veggie burger. Begge er saftige, tilsat en smule magi fra vores fermenteringskælder, fyldt med umami og serveres i en friskbagt kartoffelbolle fra vores gode venner hos Gasoline Grill.

Vinbaren er åben torsdag – søndag. Vi åbner kl. 13 og lukker mellem 19-21 afhængig af vejret (ingen reservationer). Både mad og vin fås også som take-away som bestilles i døren. Forudbestillinger af 10 eller flere burgere kan ske senest samme dag inden kl. 10.00 på burger@noma.dk.

Den officielle genåbning af noma: For at åbne restaurant noma som vi kender den, har vi brug for lidt ekstra tid til at få maskineriet op at køre igen. Det kommer til at tage vores team et par uger, at få køkkenet tilbage på det niveau, det var på før lukningen. Vi har endnu ikke en åbningsdato for restauranten, men vi vender tilbage med yderligere information snarest. Derfor har vi desværre heller ikke mulighed for at tage imod nye reservationer på nuværende tidspunkt. Dem af jer, der har en eksisterende reservation i perioden frem til september, og jer der har været så venlige at købe en forudbetalt oplevelse vil blive kontaktet direkte, så snart vi har lagt sidste hånd på planen for vores genåbning. Ønsker du at holde dig opdateret, opfordrer vi til at du tilmelder dig vores nyhedsbrev og på vores sociale medier.

Til slut vil vi blot understrege, at vores gæster og personales sundhed og sikkerhed selvfølgelig er det primære for os, hvorfor vi tager alle forholdsregler og gør os ekstra umage for at følge regeringens krav og anbefalinger.

Vi glæder os til igen at kunne dele vores sted med jer. Vi ses snart.

 

De bedste hilsner,
Rene og hele noma-holdet