Mad og vin

Menu

 

VILDT- & SKOVSÆSON
23. september – 18. december 

I denne sæson fejrer vi efterårets rige smage og det er den periode på året, hvor kød vil spille en hovedrolle på noma. Forvent masser af grønt og blomster, som vi har sanket og præserveret i løbet af sommeren, sammen med svampe, bær og alt, hvad skoven har at byde på.

 

Menu: DKK 2.800
Vinmenu: DKK 1.800
Juicemenu: DKK 1.000

 

FISK- & SKALDYRSÆSON
18. januar – 21. maj 

De koldere måneder i Skandinavien er højsæson for råvarer fra havene omkring os. Menuen på denne tid af på året er en fejring af det bedste, havene kan tilbyde.

 

Menu: DKK 2.900
Vinmenu: DKK 1.800
Juicemenu: DKK 1.000

 

FISK- & SKALDYRSÆSON: FROKOST
18. januar – 21. maj 

Til frokost tilbyder vi reservationer som en pakke, der indeholder menu, juice- eller vinmenu, vand og te eller kaffe, i en af vores tre spiserum.

Menu med vinmenu-pakke: 4.900 kr. per person.
Menu med juicemenu-pakke: 4.100 kr. per person.

Alle priser er inklusiv 25% moms – ændringer kan forekomme.