Mad og vin

Menu

Vi deler året ind i tre, og menuen vil ændre sig radikalt fra sæson til sæson. På den måde kan vi på bedste vis udnytte de råvarer, der er på sit højeste i hver sæson.

Sæson for planteriget om sommeren og frem til tidlig efterår
Vildt- og skovsæson fra tidlig efterår og indtil året går på hæld (15. oktober – 21. december)
Ferielukket: 22. december – 7. januar 2020
Fisk- og skaldyrsæson fra start januar og ind i foråret (8. januar 2020 – 13. juni)
Ferielukket: 2.-8. marts 2020


Vores tre sæsoner

 

Sæsonen for planteriget

I den kommende sæson vil vi udforske planteriget og alt det, det spiselige landskab byder på; underjordiske rødder og svampe; blomster, skud og grøntsager: søernes skatte og skovenes kroner. Vi vil fortsætte det tætte samarbejde med landmænd for at kunne servere de bedste afgrøder og selv høste fra vores egne.

Grøntsager har altid haft en central rolle i vores køkken, men nu kaster vi os ud i at servere en menu udelukkende bestående af grøntsager, som bliver ligeså lækker som én lavet med kød.

Med diversiteten vi finder i planteriget tør vi allerede sige, at menuen bliver super spændende. Vi kommer til at tilbyde to menuer: en vegetarisk menu og vegansk menu. Det betyder, at der ikke vil være større stykker kød eller fisk på menuen. Hvis det er dét du søger, foreslår vi at du kommer og spiser hos os i en af vores andre sæsoner.

 

Vildt- og skovsæson
15. oktober – 21. december

Dette er det eneste tidspunkt på året, hvor kød kommer til at spille hovedrollen på noma, og vi vil servere alt, hvad vi kan få fingrene i: Krikand til to, en gås til fire, benet fra en elg, rensdyrtunge, og vildand (til de af jer, der følger os på Instagram, bare rolig, vi skal nok skåne vores ande-naboer). Vildt- og skovsæsonens menu vil også agere hjemmebane for alt, der vokser i skovene omkring os; bær, svampe, nødder og alle de vilde planter. Efteråret er også høstsæson og derfor et af de rigeste tidspunkter på året. Denne sæson kommer til at stå som en udpræget hyldest til efterårets overflod.

Hvis du har sat næsen op efter fisk og skaldyr eller en menu baseret på grøntsager, anbefaler vi dig i stedet, at besøge os i en af de andre to sæsoner.

Vildt- og skovsæson Menupriser

Menu: 2.500 kr.
Vinmenu: 1.350 kr.
Juicemenu: 950 kr.
Studiepakke: 1.500 kr.

Alle priser er inklusiv moms. Der tages forbehold for eventuelle prisændringer. 

 

Fisk- og skaldyrsæson
8. januar – 13. juni

Denne sæson fokuserer omkring havet, fisk og skaldyr fra Skandinavien, som er bedst i de kolde vintermåneder. Hver servering på menuen vil indeholde et element fra havet. Vi har desværre ikke mulighed for at lave en menu helt uden fisk eller skaldyr på dette tidspunkt af året – er du eller nogle af dine gæster vegetar, eller har allergi overfor alt fra havet, håber vi i stedet at byde jer velkommen i en af vores andre sæsoner.

Hvis du har sat næsen op efter vildt eller en menu baseret på grøntsager, anbefaler vi dig i stedet, at besøge os i en af de andre to sæsoner.

Fisk- og skaldyrsæson Menupriser

Menu: 2.650 kr.
Vinmenu: 1.350 kr.
Juicemenu: 950 kr.
Studiepakke: 1.500 kr.

Alle priser er inklusiv moms. Der tages forbehold for eventuelle prisændringer.