Mad og vin

Menu

 

SOMMERSÆSON
9. juli – 3. oktober

Normalt ville vi i løbet af sommermånederne servere vores grøntsagsmenu. I stedet vil vi denne sommer genåbne med en menu bestående af det bedste af, hvad vi har serveret de foregående to år. Det giver os også mulighed for at arbejde sammen med, og støtte, så mange af vores faste leverandører som muligt. Så udover det bedste planteriget har at byde på, kan du forvente at finde grillet fisk- eller skaldyr og måske et stykke kød på menuen i løbet af det næste stykke tid (vi tager natuligvis højde for allergier og kostrestriktioner).

Fra efteråret går vi tilbage til vores tre specifikke sæsoner begyndende med Skov- og Vildtsæsonen.

 

Menu: DKK 2,650
Vinmenu: DKK 1,450
Juicemenu: DKK 950

Alle priser er inklusiv moms. Der tages forbehold for eventuelle prisændringer. 

 

VILDT- OG SKOVSÆSON
Datoer annonceres senere

Dette er det eneste tidspunkt på året, hvor kød kommer til at spille hovedrollen på noma, og vi vil servere alt, hvad vi kan få fingrene i: Krikand til to, en gås til fire, benet fra en elg, rensdyrtunge, og vildand (til de af jer, der følger os på Instagram, bare rolig, vi skal nok skåne vores ande-naboer). Vildt- og skovsæsonens menu vil også agere hjemmebane for alt, der vokser i skovene omkring os; bær, svampe, nødder og alle de vilde planter. Efteråret er også høstsæson og derfor et af de rigeste tidspunkter på året. Denne sæson kommer til at stå som en udpræget hyldest til efterårets overflod.

 

Menu: DKK 2,800
Vinmenu: DKK 1,450
Juicemenu: DKK 950

Alle priser er inklusiv moms. Der tages forbehold for eventuelle prisændringer.