Mad og vin

Menu

 

FISK- & SKALDYRSÆSON
1. februar – 21. maj 

De koldere måneder i Skandinavien er højsæson for råvarer fra havene omkring os. Menuen på denne tid af på året er en fejring af det bedste, havene kan tilbyde.

 

Menu: DKK 2.900
Vinmenu: DKK 1.800
Juicemenu: DKK 1.000

 

FISK- & SKALDYRSÆSON: FROKOST
1. februar – 21. maj 

Til frokost tilbyder vi reservationer som en pakke, der indeholder menu, juice- eller vinmenu, vand og te eller kaffe, i en af vores tre spiserum.

Menu med vinmenu-pakke: 4.900 kr. per person.
Menu med juicemenu-pakke: 4.100 kr. per person.

 

SOMMERSÆSON
21. juni – 1. oktober 

Henover sommeren fejrer vi den grønne og blomstrende sæson. Vores fællesskab af landmænd og sankere spiller en central rolle i denne sæson, og du kan forvente masser af grøntsager og blomster.

 

Menu: DKK 3.000
Vinmenu: DKK 1.800
Juicemenu: DKK 1.000

 

SOMMERSÆSON: FROKOST
21. juni – 1. oktober 

Til frokost tilbyder vi reservationer som en pakke, der indeholder menu, juice- eller vinmenu, vand og te eller kaffe, i en af vores tre spiserum.

Menu med vinmenu-pakke: 5.000 kr. per person.
Menu med juicemenu-pakke: 4.200 kr. per person.

Alle priser er inklusiv 25% moms – ændringer kan forekomme.