Menu
FISK- & SKALDYRSÆSON
1. februar – 21. maj
De koldere måneder i Skandinavien er højsæson for råvarer fra havene omkring os. Menuen på denne tid af på året er en fejring af det bedste, havene kan tilbyde.
Menu: DKK 2.900
Vinmenu: DKK 1.800
Juicemenu: DKK 1.000
FISK- & SKALDYRSÆSON: FROKOST
1. februar – 21. maj
Til frokost tilbyder vi reservationer som en pakke, der indeholder menu, juice- eller vinmenu, vand og te eller kaffe, i en af vores tre spiserum.
Menu med vinmenu-pakke: 4.900 kr. per person.
Menu med juicemenu-pakke: 4.100 kr. per person.
SOMMERSÆSON
21. juni – 1. oktober
Henover sommeren fejrer vi den grønne og blomstrende sæson. Vores fællesskab af landmænd og sankere spiller en central rolle i denne sæson, og du kan forvente masser af grøntsager og blomster.
Menu: DKK 3.000
Vinmenu: DKK 1.800
Juicemenu: DKK 1.000
SOMMERSÆSON: FROKOST
21. juni – 1. oktober
Til frokost tilbyder vi reservationer som en pakke, der indeholder menu, juice- eller vinmenu, vand og te eller kaffe, i en af vores tre spiserum.
Menu med vinmenu-pakke: 5.000 kr. per person.
Menu med juicemenu-pakke: 4.200 kr. per person.
Alle priser er inklusiv 25% moms – ændringer kan forekomme.