Words by

Date

New position available – Join our finance team

We are looking for a Danish speaking accountant to join our finance team. Read more below:

Noma søger erfaren bogholder

Vil du være en del af teamet bag blandt andet restaurant noma – lige i hjertet af København? Så er du måske vores nye bogholder med opstart hurtigst muligt.

Du bliver en del af et engageret team, som hver dag arbejder på at lave en god oplevelse for enhver gæst og medarbejder. Vi er et shared service center som blandt andet håndterer økonomi funktionen for noma, Popl Burger, restaurant Barr, Hart bageri og restaurant Sanchez. Vi er en lille afdeling, hvor alle hjælper til og hvor du får rige muligheder for at arbejde med alle aspekter indenfor økonomifaget. Hovedvægten af dine opgaver bliver centreret omkring selve bogholderiet.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Daglig bogføring og fakturahåndtering for flere selskaber
  • Håndtering af kreditkortafregning samt rejseafregninger
  • Løbende afstemning, herunder bankafstemning
  • Klargøring af betalinger – samt straks betalinger
  • Eventuelt håndtering af lønninger
  • Assistance ved måneds- og årsafslutning
  • Administrative opgaver såsom scanning, arkivering og andre ad hoc-opgaver

Som person er du omhyggelig og lægger vægt på kvalitet i dit arbejde. Du skal kunne trives i et kreativt, åbent og uformelt miljø, hvor tingene går hurtigt og musikken nogle gange spiller højt. Desuden lægger vi vægt på, at du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver, er initiativrig og har drive – samt at du har lyst til at engagere dig i det sociale liv på kontoret.

Vi forventer, at du har mindst 4 års erfaring med bogholderi, at du har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk og meget gerne kendskab til e-conomics og excel.

Send din ansøgning vedhæftet dit CV hurtigst muligt til job@noma.dk.

Vi interviewer løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat til stillingen.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Financial Controller Neel Nørsø på tlf. 53 30 71 10 eller e-mail nn@noma.dk.

Tilbage til andre announcements