Reservationer på det nye noma

Kære gæster,

Vi er glade for at kunne fortælle, vi er klar til at åbne noma igen fra februar 2018.

Som vi tidligere har fortalt, kommer vi til at dele året op i tre sæsoner, i hvilke menuen vil ændre sig drastisk for at afspejle de ingredienser, der er bedst i løbet af året.

Vores åbningsmenu vil være fokuseret omkring havet, fisk og skalddyr fra Skandinavien, som er bedst i de kolde vintermåneder. Hver servering på menuen vil indeholde et element fra havet. Hav gerne dette i baghovedet, når du bestiller bord. Hvis du har en allergi overfor fisk eller skalddyr, eller af princip ikke spiser fisk, er vegetar eller veganer, er de andre to sæsoner mere oplagte:

  • Sæson for planteriget, fra tidlig sommer til tidlig efterår. Denne menu er perfekt til vegetarer og veganere og kommer til at være fokuseret omkring vores urbane have. Vores samlere vil også arbejde ekstra for at få fat i de bedste råvarer denne tid på året, hvor planteriget er det mest dominerende.
  • Vildt- og skovsæson, fra tidlig efterår til januar. Dette er det eneste tidspunkt hvor kød vil have en bærende rolle på menuen på noma. I denne sæson vil vi fokusere på dyr fra skoven og de råvarer, der gror omkring dem: Bær, svampe, nødder og vilde planter, sammen med alt det vi har samlet under høsten.

Reservationer vil åbne: 16. november 2017 kl. 16.00

Mulige reservationer: 15. februar – 29. april 2018.

For reservation: /da/reservation/

Vores nye restaurant har 40 pladser, og vi holder åbent både frokost og aften fra onsdag til lørdag. Du har måske lagt mærke til, at vi har færre åbningsdage, fra fem til fire dage om ugen. Derudover har vi også sat prisen på menuen op fra 2.000,- til 2.250,-. Nomas styrke ligger i personalet; og vi har taget den beslutning, for at kunne give vores medarbejdere større livskvalitet, både på og udenfor arbejde.

Vi tilbyder menuen til to forskellige priser:

  • Menuen koster 2.250 kr. per person, drikkevarer ikke inkluderet.
  • Vi tilbyder også 10 % af vores pladser hver aften til studerende. Disse pladser bliver tilbudt til 1.000 kr. per person med juice- eller vinmenu inkluderet. Studerende vil blive valgt tilfældigt fra en venteliste og skal kunne fremvise gyldigt studiekort.
  • Alle priser er inklusiv 25 % moms.

Det vil være muligt at booke borde til 2, 4, 6 og 8 personer og vil kræve en forudbetaling af menuen.

For større selskaber end 8 kan man reservere vores separate lokale, hvor der er plads til 16 personer. Der skal garanteres et minimumsforbrug på 40.000,- for at kunne reservere dette lokale. Kontakt os venligst på e-mail booking@noma.dk for reservation.

Når det er muligt, vil vi også tilbyde pladser ved et delebord. Det er muligt, at skrive sig op til delebordet på venteliste, og vi vil kontakte gæster, i det omfang vi har plads.

For mere information om reservationsprocessen og afbestillingsregler, klik venligst på: /da/reservation/

 

Vi glæder os til at se dig!

René and the noma team