Politik om databehandling

Denne hjemmeside leveres af:

Noma af 2003 ApS, CVR 27394698 (“Noma”)

Som dataansvarlig er Noma forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, og vores mål er at få dig til at føle dig sikker, når vi behandler dine personoplysninger. Vi behandler alle personlige oplysninger om dig i overensstemmelse med denne privatlivspolitik samt enhver gældende lovgivning.

1. Typer og anvendelse af personoplysninger

Noma indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde: Hvis du reserverer et bord, eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi indsamler kun nødvendige data; som for eksempel dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, betalingskort, andre betalingsdata, købshistorik, information om kostrestriktioner, cookies og IP-adresse.

Vi behandler og opbevarer kun dine personoplysninger, hvis du frivilligt har givet dem, for eksempel i forbindelse med din brug af vores hjemmeside, når du reserverer et bord (også når du foretager en onlinereservation), tilmelder dig vores nyhedsbrev , indgåelse af en aftale, deltagelse i en konkurrence, og når du sender en forespørgsel via e-mail.

Noma bruger for eksempel dine personlige data til at give dig den service, som vi har indsamlet oplysningerne til. Yderligere bruger vi oplysningerne til at lære dig og andre brugere af vores hjemmeside bedre at kende. Vores brug kan omfatte undersøgelser, statistikker og analyser for at forbedre produkter, tjenester og teknologier samt for at vise dig markedsføringsindhold og tilbud skræddersyet til dine interesser og hobbyer. Vi sender dig dette markedsføringsmateriale via elektronisk p eller andre teknologier (hvis du har anmodet om at modtage sådant materiale).

2. Deling af dine personlige oplysninger

I nogle tilfælde kan vi dele de personoplysninger, som vi behandler om dig. For eksempel kan vi dele dem med: (i) leverandører, som vi arbejder med for at hjælpe vores virksomhed (det vil sige tjenesteudbydere, teknisk support, leveringstjenester og finansielle institutioner); eller (ii) i forbindelse med salg, reservationer, overdragelser eller andre overførsler af webstedsindhold; eller (iii) hvis vi er forpligtet til at gøre det ved lov, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Vi deler oplysningerne i det omfang og til dem det er nødvendige for at gøre det muligt for os at give dig den ønskede service. For eksempel når du reserverer bord, når du indgår en aftale med os, og for at sende dig materiale eller lignende tjenester, der kræver brug af din data.

3. sikkerhed

Vi vil implementere sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte din personlige data mod manipulation, tab, ødelæggelse og mod uautoriseret adgang. Vi reviderer løbende vores sikkerhedsprocedure baseret på den nyeste teknologiske udvikling

I praksis er det ikke muligt at stille 100 % sikkerhed, og derfor kan vi ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændigt beskyttet mod enhver, der vil lykkes med at omgå sikkerhedsforanstaltningerne og få adgang til dataen. Du afgiver således dine dataoplysninger på eget ansvar.

4. Opdateringer, sletning eller rettelse af dine oplysninger

Ønsker du at få adgang til din data som er behandlet af Noma, kan du kontakte os på noma@noma.dk eller på telefon +45 3296 3297.

I henhold til persondataloven har du ret til at vide, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis disse data er forkerte eller vildledende, har du ret til at få dem rettet, blokeret eller slettet. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod den videre behandling af dine personoplysninger.

Du vil også kunne klage til Datatilsynet, som du kan rette henvendelse til på mail: dt@datatilsynet.dk. Du kan finde mere information om Datatilsynet her.

5. Lagring

Noma opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den ønskede service, så længe det er nødvendigt til et legitimt formål eller så længe, som loven kræver. Derfor vil vi løbende slette og anonymisere dine persondata, når de ikke længere er relevante for de formål, som vi behandler dem til.

6. Ændringer

Vi vil opdatere og ændre denne politik fra tid til anden. Noma forbeholder sig retten til at opdatere og ændre denne politik. I tilfælde af væsentlige ændringer informerer vi dig via denne hjemmeside eller via e-mail. Du kan finde den til enhver tid gældende version af denne politik på vores hjemmeside: noma.dk/privacy-policy

Revideret 24. august 2022