
LA SEASON 2026

Bring smagen af noma med hjem gennem vores udvalg af innovative produkter til din madlavning.

Vi introducerer restaurantens helt eget kaffeabonnement – et projekt, der har været ti år undervejs.

Hvad sker der på noma?
I de sidste tyve år har noma været en restaurant, der altid har været nysgerrig efter at lære og vokse – for at være det bedste, vi kan være! Vores oprindelse er rodfæstet i en udforskning af den naturlige verden, som startede med et simpelt ønske om at genopdage vilde lokale råvarer ved at fouragere og at følge årstiderne.
Siden de første år har vi tilføjet mange lag til det, vi laver; vi har teams, der kun er dedikeret til innovation, et andet team er specialiseret i fermentering, vi har fuldtids-foderagere, gartnere og researchere. Vi har rejst verden rundt på jagt efter inspiration, teknik, venskab og nye ingredienser. I årenes løb har vi vokset vores personale fra blot tolv til nu mere end hundrede.
Forfølgelse af viden, hengiven kreativitet, ubøjeligt teamwork og at overraske vores gæster er afgørende for, hvem vi er.

Copenhagen Season
2025-2026
Reservationerne er åbne for både Copenhagen Season 2025. Hvis du ikke kan finde et ledigt bord på dine ønskede datoer, er du velkommen til at skrive dig på ventelisten. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få adgang til reservationer for kommende sæsoner.
Private dining på noma
Vidste du, at du kan holde private middage på noma?
Vores intime selskabslokale har udsigt til køkkenet, hjertet af vores restaurant, og kan rumme op til 24 gæster. Hvis du er interesseret i at reservere dette rum, er du velkommen til at kontakte os på noma@noma.dk for at få mere at vide.












